Om mig

Direktør i Scandinavian Boiler Service, et firma som servicerer marinekedler overalt i verden.

Civilingeniør i energiteknik fra Aalborg Universitet 1992 og HD(O) samme sted i 2006. Universitetets ingeniøruddannelse er årsagen til at jeg at jeg i sin tid kom til Aalborg, og det har jeg aldrig fortrudt.

Jeg er 53 år og gift med Pia, har tre børn på hhv. 17, 20 og 25 år og et enkelt barnebarn – og han er den absolut eneste som har lov til at kalde mig morfar.

Aktiv som parlamentariker i Ingeniørforeningen gennem 20 år, tidligere formand for ingeniørklubben ved Aalborg Industries, formand for Ingeniørforeningens Arbejdsmarkedsudvalg og formand for Ansattes Råd.

Jeg har 26 års erhvervserfaring i det Nordjyske fra både offentlige og private virksomheder: Ammunitionsarsenalet, Hærens Tekniske Tjeneste, A/S Vesta, Aalborg Industries A/S og SBS A/S. Industrien har altid været mit professionelle omdrejningspunkt, og jeg har nydt at opleve de mange dygtige og engagerede mennesker som hver på deres måde har bidraget til at lære mig hvordan man skaber en god virksomhed.

Jeg holder meget af ferierejser med min familie, en god bog og gode venner at dele mine oplevelser med.

Fodbold er min yndlingsidræt, det er en kongesport og altid værd at bruge et par timer på, uanset om det er ens egne poder der sveder på Frejas baner, Hobro som tager endnu en sejr over Brøndby eller AaB som laver The Double. Min egen fodboldkarriere nåede aldrig til mere end serie 6 og firmafodbold, men det var sjovt selvom det ikke var smukt.

For nylig har jeg opdaget at ishockey er en virkelig underholdende sport, så der kan man også forvente at se mig i fremtiden.

 

Hvis du vil læse mere om min faglige identiet kan du besøge min LinkedIn her.

 

Kontakt mig på:

Mail: morten.thiessen@gmail.com

Facebook: /thiessenmorten